Zwolle (Ittersum)

Een tuinrenovatie waarbij 2 delen van de achtertuin aangepakt zijn naar wens en ontwerp van de klant. Zwolle (Stadshagen)

In de eerste dagen van de bloedhete zomer van 2018 waren we in de wijk Stadshagen van Zwolle. De renovatie van een achtertuin welke een compleet ander gezicht kreeg!

Beplanting

Panicum virgatum 'Heavy Metal'

Dit sterke en opgaande siergras bereikt een uiteindelijke hoogte van ongeveer 120cm en vormt daarmee een natuurlijke afscheiding tussen de voor en achterkant van de tuin. Onder de overkapping word een knusse zitplek gevormd. 

Lavandula angustifolia 'Hidcote'

Een van de sterkere soorten van de lavendel is geplant in de bakken het dichtst bij de woning. Vanaf het grote terras is in de zomer de prachtige kleur en vooral geur te zien en te ruiken.

Verbena bonariensis

De steeds bekender wordende Verbena is een prachtige sterke plant welke tot in het najaar uitbundig bloeit. De plant trekt ontzettend veel hommels en vlinders aan. In deze tuin is de plant gekozen vanwege de transparante groei. Wel hoogte en kleur, maar niet ondoordringbaar voor het oog.

Staphorst

De renovatie van een voor en achtertuin. In samenwerking met de klant. Een manier om arbeidskosten te besparen!

Dalfsen

April 2018, in Dalfsen werd een achtertuin veranderd van groen en onderhoudsvrij naar een speelse en kleurrijke achtertuin.

Staphorst

Eind maart 2018 hadden we een thuiswedstrijd. Het gedeeltelijk aanpassen van een achtertuin met o.a. het aanbrengen van een fundering en bestrating voor een overkapping.

Berghuizen 

In maart 2018 renoveerden we een achtertuin in Berghuizen welke voorheen alleen uit bestrating bestond.