Over Scherp op groen

Tuin aanleggen Rouveen Scherp op Groen

Scherp op Groen is een jong en dynamisch hoveniers bedrijf uit Staphorst dat zich richt op particuliere en zakelijke klanten voor advies, ontwerp, onderhoud en inrichting van tuinen en terreinen.

Ik ben Stefan Scherpenisse, eigenaar van Scherp op Groen. Na een aantal jaren als hovenier werkzaam te zijn geweest, ben ik mijn passie om zelf tuinen te ontwerpen gaan volgen. Het begon met het ontwerpen van showtuinen voor mijn opdrachtgevers, maar al snel kreeg ik diverse opdrachten uit Staphorst en omgeving. 

Het in gesprek gaan met de klant en dan een tuinontwerp maken waarvan ze zeggen; dit had ik nooit zelf kunnen bedenken. Dat is mijn passie, als de tuin dan prachtig opbloeit en de klant geniet en tevreden is, ben ik ook tevreden. Scherp, van Scherpenisse. Maar ook Scherp van gedetailleerd, met aandacht en perfectionisme. Strakke bestrating en een optimale conditie van de planten en bomen, dat is waar wij naar streven!

Ibiza tuin Zwolle Scherp op Groen

Kennismaken

Bel ons voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. In het gesprek bespreken we uw wensen en maken we een snelle schets. Is het een match? Dan werken we de schets uit tot een tuinontwerp met beplantingsplan.