Snoeien tuin Staphorst Scherp op Groen Hovenier

Onderhoud

Tijdens het onderhoud in uw tuin bekijken we de kwaliteit van de grond en planten. Groeien de planten en het gazon goed? Wij zorgen voor de perfecte conditie van uw tuin.

Scherp op Groen voert seizoensgebonden onderhoud uit aan uw tuin. Tijdens dit onderhoud controleren we op de planten en bomen in goede conditie zijn. We controleren de structuur van het gazon en zorgen indien nodig voor de juiste meststoffen.

Wij zorgen er bij het periodieke onderhoud ook voor dat het oorspronkelijke tuinontwerp in stand blijft. We houden de oorspronkelijke lijnen in stand en zorgen dat heggen en het gazon strak zijn.

Bij goed onderhoud blijft u jarenlang genieten van uw tuinaanleg!

Onderhoud tuin Hovenier Staphorst Scherp op Groen
Snoeien bomen en heg Staphorst Hovenier Scherp op Groen
Snoeiwerkzaamheden scherp op groen hovenier Staphorst
Scherp op Groen Hovenier Staphorst
Scherp op Groen landgoed Staphorst snoeien

Bij het onderhoud van uw tuin verzorgen we onder andere

  • snoeien planten
  • snoeien heg
  • controle plantgezondheid
  • behoud tuinontwerp
  • evt. meststoffen toevoegen
  • evt. bodemverbetering 


Prachtige ronde vormen

Fam. van Dijk - Rouveen | "Tijdens de kennismaking kon ik alleen maar benoemen wat we niet mooi vonden. Natuurlijk hadden we wel details zoals fruitbomen die we graag terug wilden zien. Het ontwerp van Stefan was echt verrassend, de ronde vormen zorgen ervoor dat ons huis nog beter tot zijn recht komt. Het vormt echt één geheel!"


Onze diensten

Ontwerp tuin Hovenier Zwolle Scherp op Groen

Tuin ontwerp

Onze kracht is het ontwerpen van tuinen waarin geleefd kan worden. Speelelementen en overkappingen nemen we op in het ontwerpen en vormen één geheel.

Tuin aanleggen hovenier Staphorst Scherp op Groen

Tuin aanleggen

De aanleg van uw tuin is voor ons dagelijks werk. We beschikken over de juiste gereedschappen en machines om uw tuin zo snel mogelijk te realiseren. 

Bestrating tuin aanleggen Staphorst Scherp op Groen

bestrating tuin

Uw oprit is het visitekaartje van uw woning. Hovenier Scherp op Groen zorgt voor een nette afwerking voor al het straatwerk. Natuurlijk ook voor het terras in uw tuin.