Onze diensten

Scherp op Groen biedt een breed scala aan diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we kunnen samenwerken.

Tuinontwerp

We denken graag met u mee, zowel over een kleine renovatie als een volledig nieuwe tuin. Dat begint met een goed gesprek over wensen en mogelijkheden, budget en vereisten. Daarbij verrassen we u graag met mogelijkheden / opties waar u zelf nog niet aan had gedacht. Ook laten we u graag mogelijkheden / voorbeelden zien, zodat u de alternatieven zelf kunt beleven.

Tuinaanleg

Wij zijn pas tevreden als u het ook bent! Daarom vormt de basis van door ons aangelegde tuinen een vrijblijvend gesprek waarin we uw voorkeuren en gewenste tuinstijl bespreken. Pas hierna kunnen we een offerte voor uw tuinaanleg opmaken. Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag, waarbij we de aanleg van uw tuin integraal oppakken. Dat wil zeggen dat we alle werkzaamheden voor u verzorgen – eventueel in samenwerking met partners. 

Tuinonderhoud

De kunst van tuinonderhoud is het behouden van uw tuin zoals hij bedoeld is. Wij weten precies wat uw tuin nodig heeft en hoe we het beste uit uw planten naar boven halen. Van het tijdig snoeien van bomen, planten en struiken tot aan gazononderhoud of onkruidbeheersing, u kunt bij ons terecht.